ticktackticktackticktacktick



Hej, jag kallas Kurt och jag orkade inte skriva på mina bilder små. Hejhå.

Tvillingar... ohja.


Bilden ovan är en bild på mig och min tvillingbror när vi var små. Är det bara jag som tycker det är jätteroligt att vi liknar en liten unge med störda konturer? Det var fint tycker jag. Nu är vi däremot inte lika. :)
Är ni lika era syskon?

/Kurt.

NOSTALGI

Hej. Jag sitter och tittar ut genom fönstret och skriver på min engelskaberättelse, det går bra, tror jag. Jag var på chokladfestivalen idag, mycket kul förutom magont och illamående av all choklad nu på kvällskvisten. Kvällen ska jag spendera genom att lyssna på pappas gamla musik och fortsätta skriva. Skolan börjar gå bättre för jag tar tag i saker. Det känns bra. Hur betygen blir får vi se, men jag hoppas verkligen att de blir bättre nu. Jag ska ta reda på vad jag behöver tänka på i samtliga ämnen. Nu ska vi skita i skolsnacket. Ha en bra kväll!
/ Kurt.

PS. Hittade min gamla pokémonfilm för några dagar sen, såg på den igår. Nostalgi.


The sims 3

Man blir lite extra glad när man hittar bortglömda saker, och idag geller det The sims 3 för mig. Har inte spelat det på några månader för den försvann ett tag. Dessutom har jag upptäckt att varken jag eller Annika är aktiva på bloggen, så jag skrev det här bara för att vara lite aktiv. Senare kommer jag kanske lägga upp några bilder, om jag orkar.
/Tove
The sims 3
                              Bild tagen från: http://www.pointshop.dk

Nattrafik i Stockholm.

Nattrafik

Framkallning

Idag var jag och hämtade mina bilder som framkallats, finally, rullen har varit full länge. Nedan är min favoriter. (OBS, första gången jag fotar analogt!) Btw så blev det tyvärr fult på vissa och något fel på filmen eller kameran, jag vet inte, det syns tydligt på bilden på båten (bilden på båten är inte så fin, men det är BÅTEN jag gillar så den är värd att vara med!). Och bilderna ser ju självklart bättre ut i verkligheten, men för att vara första gången är jag nöjd! Ciao.
/Kurt


RSS 2.0