Hösten är påväg.





så fel men så rätt


Filmer och böcker

Har du missat filmen Liftarens guide till galaxen? Då har du missat mycket. Det är en film man bara måste se! Och böckerna (alla fem, samlingen heter Liftarens guide till galaxen) får man inte missa. Själv har jag sett filmen ett par gånger, bara idag, och såklart läst boken. :D
/Tove
Liftarens guide till galaxen
                        Bild tagen ur filmen Liftarens guide till galaxen.


eggsandcheese

Hejhå! Jag är hemma och är sjuk. Det har jag varit sen i tisdags. Lite jobbigt och tråkigt. Idag har jag hunnit med att spela guitar hero, göra raggmunkar och sova. Skönt faktiskt... att få sova ut. Ska gå och lägga mig om en liten stund igen. Förövrigt kan det hända att jag lägger upp bilder utan att skriva något, som nedan. Men ni ser att det är min bild om det står "© Annika Ekholm" i något hörn. Annars är det Tove, fast än så länge har hon inte skrivit något inlägg. Vi får se när det blir. Ni får också leva med att det kan komma en del störda rubriker från min sida, men det är när jag inte kan komma på något som har med inlägget att göra. Ha det bra i alla fall. :)
/Kurt.


Mamma skulle inte bli glad om hon fick veta att jag slösat bort ett ägg på att fota det och sedan slänga, men det gjorde sig rätt bra på bild tycker jag.

onetwothree


Hejsan

Hejhej! Jag är lite trött på att ingen av oss har börjat skriva någonting här. Jag heter Annika men kallas Kurt av de flesta. Jag och min vän Tove skapade den här bloggen tillsammans och vi ska dela på den. Namnet fick vi när vi slog ihop Tove och Kurt. Tovurt. Jag trodde i alla fall att Tove ville börja skriva osv. Men nu orkar jag inte bry mig om det, hehe. Hon får leva med det om hon ville, det vet jag inte. Laddar upp bilder gör jag lite senare. Tjenixen.

/Kurt.

RSS 2.0