Julstämning.



Första bilden + ett förkläde + mjöl i halva fejjan + tända ljus + julmusik = jag just nu.
Skulle vara trevligt med snö ute just nu men det här är också fint. Andra bilden är på mina finfina pepparkakor jag bakade för en liten stund sen. Jag var jättesnäll och gjorde en helt egen till min ena broder, däremot är min andra bror inte hemma så han fick inte en egen, hehe. En liten fågel har även viskat i mitt öra att hon hört på vädret att det här ska bli den kallaste och mest snörika vintern på flera år. Wihoo.
Nu, spanskaplugg!
/En supermegaultraglad Kurt.

Ingen mjölk.

Kylskåpsdörren försvann igår, något som bara kan hända min familj.


Fara iväg.

Ojojoj, har inte uppdaterat på ett tag märkte jag. Klockan är typ halv 4 på morgonen och jag borde sova men jag sitter och pluggar so istället, funkar jättebra... verkligen. Men det måste vara klart innan 7-8 imorgon/idag? Jag vettefan om jag får någon sömn inatt.
I alla fall, konserten i fredags var grym! Igår var jag på fotomässan med Tove det var också kul. :)
Idag har jag bara pluggat och slappat. Ni förstår att jag satt och köade i 9½ timme i fredags så jag har gått och blivit sjuk. Inte bra.
Idag/imorgon ska jag fara till Falun med skolan i alla fall, orkar inte gå in närmre på vad vi ska göra där just nu, om vi säger såhär. Vi får inte ha slöjd i skolan så vi har det i Falun. Kommer hem på fredag. Kan bli så att jag postar något inlägg när jag är där uppe men jag får se hur det blir med det, det beror på vad jag gör och vad jag känner för och så. :)
Ville bara berätta det.
/Kurt.

En helt vanlig katt...astrof

Den här katten ser lugn och mysig ut, men idag hittade jag en död mus i mitt rum. Och den där musen, ja, den luktade inte så gott med tanke på att den måste ha legat någon dag.
/Tove
Toves katt

Lagom trött

Har äntligen kommit hem från fotomässan och middagen. Fan vilken kväll! I ungefär 2 timmar satt jag och Carro på en resturang (rätt så snygg kille där), sen åkte vi t-banan i 2 timmar... när jag skulle åka hem hade jag så tur att min underbart snälla mor hämtade mig.
/Tove


Grön Tove

Fotomässa imorgon, det blir kul! Till middag imorgon hade jag tänkt resturang med vänner.

Lördagen lär bli lyckad!!
/Tove


PLACEBOOOO

Hejhopp. Har lite ont i halsen men jag kör på halstablettsknarkande och Placebo-effekten. Två dagar kvar!!! På lördag ska jag fara med Tove på fotomässan också, där ska det bli kikande på fina bilder och dregglande över fina objektiv och kameror. Hejdå.
/Kurt. :)


Hjälper det att klaga?

Världen är inte så jäkla hemsk och elak som ni inbillar er. Skippa klagandet tack!
/Kurt.


DNA

DNA, förkortning för Det Norske Arbeiderparti...
/Tove


Kort, klen och sliten.

/Tove


46 dagar och 7 timmar till julafton.


Taggade?


Skolan tar över mitt liv.

Nu är det kört. Jag kommer inte kunna vara inne på datorn varje dag, ALDRIG! Nu har hela mitt schema låst sig, och på fredag ska engelskan in (har inte gjort den ännu), och det är 3 uppgifter. Idag fick vi också en ny uppgift i NO (som är ganska bra för betyget) och den måste vara klar om några veckor, sen kommer ett nytt matteprov också. Men ikväll ska jag sätta mig vid bordet och planera in alla läxor, och dela ut min lilla tid till datorn (mindre än 30 minuter per dag, mån-fre). Önska mig lycka till!
/Tove

KURT! KOLLA, JAG BLOGGAR. 2 DAGAR I RAD T.O.M. :)


Ochej...

Hallå! Jag kom ÄNTLIGEN in på bloggen. Jag har vart utlåst i 3 dagar nu, men nu kom jag in. Något intressant ni säkert vill veta är att från och med nu kommer ordet "okej" stavas "ochej", detta för att det ser mycket coolare ut (fråga bara Alex).
/Tove

Kritik

Är inte kritik ett konstigt ord om man ska definera det? Folk säger att de vill ha konstruktiv kritik på saker och ting men kritik i sig ska vara konstruktiv. Är det inte så? Kritik ska ju vara tillför att man ska kunna förbättra sig, nu eller till nästa gång. Det känns som denna konstruktivitet är ett ord för mjuk, soft eller vad man nu vill kalla det. Lite snällare kritik, men det är ju fel egentligen. Kritiker på filmer, böcker eller skivor t.ex. ska ju säga vad de tycker är dåligt för att det ska förbättras. Förbättras till nästa gång. Allt kan man inte förbättra bums. Så varför är det egentligen så att man lägger till ett sådant extra ord innan när det egentligen betyder samma sak? Något jag funderar på bara.
/Kurt.

RSS 2.0